Компанія БіоТестЛаб створила власний Торговий дім

Компанія БіоТестЛаб створила власний Торговий дім

Шановні партнери!

Повідомляємо, що компанія БіоТестЛаб створила ТОВ «Торговий дім БіоТестЛаб». Відтепер ця компанія буде ексклюзивно представляти продукцію, вироблену нашим підприємством, на ринку України.

Створюючи власний торговий дім, ми поставили кілька цілей. Ключова з них — стати ще ближчими до наших партнерів. Наш пріоритет — не лише виробляти і продавати високоякісні вакцини та ветеринарні препарати, а й надавати комплексні рішення. Ми рухаємося в напрямку розвитку сервісних продуктів, запорукою чого є синергія виробництва та дистриб’юції.

Що це означатиме для Вас?

Команда фахівців БіоТестЛаб постійно працює над тим, щоб пропонувати продукцію виняткової якості за кращою ціною. Виробничі потужності підприємства знаходяться в Україні та відповідають стандартам GMP.

Ми готові безкоштовно допомагати господарствам у вирішенні будь-яких проблем, пов’язаних зі здоров’ям тварин і птиці, консультувати щодо профілактики й лікування, дезінфекції. Ми працюємо над оптимізацією логістики, щоб замовлена продукція надходила максимально швидко. Також Ви зможете оцінити перевагу роботи з персональними менеджером і консультантами, що перебуватимуть на зв’язку 24/7.

Сподіваємось, що Ви в повній мірі відчуєте позитивні зміни.

Висловлюємо повагу та вдячність за багаторічну співпрацю.

Ми цінуємо Вашу довіру!