30 РОКІВ «БІОТЕСТЛАБ». ЯК ЦЕ БУЛО

30 РОКІВ «БІОТЕСТЛАБ». ЯК ЦЕ БУЛО

Адже така дата зобов’язує до організації свята, яке запам’ятається назавжди!

Фестиваль BioTestFest 3.0 став місцем концентрації професіоналів ветеринарної медицини і дійсно об’єднав на своїй платформі у Галереї Д12 в Києві різних представників галузі ветеринарної медицини України – це майже 350 осіб.

На святі були присутні не лише співробітники групи компаній «БіоТестЛаб». Також нашими гостями стали керівники та власники провідних сільськогосподарських господарств, представники провідних ветеринарних клінік, спеціалізованої преси, наукової спільноти, регуляторних та законодавчих органів, власники та керівники підрозділів ключових дистриб’юторів ТМ BioTestLab.

Яскрава й піднесена атмосфера свята зустріла учасників фестивалю з перших хвилин і не відпускала до самого завершення. Для гостей працювали інтерактивні наукові станції, які демонстрували досягнення компанії протягом цих 30-ти років, зокрема, біостанція дії препарату «Індиго Макс», біостанція дії препарату «Бовімун Аутовак Маст», біостанція дії препарату «Полімун Сальмо», біостанція дії препарату «Релакс». Тут наукові співробітники БТЛ – розповідали про особливості створення та застосування препаратів.

Біостанція «Овоскопія», де гості могли самостійно провести визначення якості яєць шляхом просвічування їх овоскопом на стадії 0-6-15 днів.

Також дві біостанції були обладнані точними приладами – Мікроскопами – це біостанції «Виробництва противірусних культуральних вакцин» та Біостанції «Перевірки дії препаратів Іверон та Віросан». Гості мали змогу подивитися на потойбічний світ паразитів, зокрема нематод та одноклітинних амеб.

Після активного початку фестивалю гостей розважали на Хімічному Кріо-шоу бармени з лабораторії майбутнього, в чиїх руках то спалахувало полум’я, то димів сухий лід.

Під час церемонії відкриття Генеральний директор групи компаній «БіоТестЛаб» Юрій Анатолійович Собко відзначив: «Протягом 30 років компанія «БіоТестЛаб» розвивалася швидкими темпами, перетворившись з невеликого приватного науково-виробничого підприємства «Біо-Тест-Лаборатрія» в одного з лідерів ветеринарного ринку в Україні. Завдяки своїй відданості, зосередженості та ентузіазму у сфері виробництва ветеринарних вакцин і хім.-фарм. препаратів колишні та нинішні працівники компанії заклали фундамент успішної історії компанії. Ми всі можемо пишатися цим, і я вдячний всім вам! Саме тому ми святкуємо цю річницю всі разом – співробітники й колеги, наші партнери та друзі компанії.

Цей ювілей є символом відданості компанії величезної кількості працівників. Це справжня злагоджена команда, я пишаюся вами! Адже своєю щоденною роботою ви не лише зробили і робите внесок у розвиток виробництва якісного ветеринарного продукту, але й постійно самовдосконалюєтесь на шляху до успіху. Ми справжня команда професіоналів! Вітаю всіх зі святом!».

Після вітального слова головного керманича «БіоТестЛаб» розпочався «Парад препаратів БТЛ» у супроводі балетного ансамблю «AVe Production», який під жвавий коментар ведучого Андрія Войнікова, продемонстрували присутнім гостям супер-упаковки препаратів «БіоТестЛаб», яких, до речі, вже у портфелі компанії 109!

Знайомство з препаратами лінійок Polimun, Bovimun, Suimun, Lapimun, хім.фарм. препаратів, дезінфектантів, вітамінно-мінеральних препаратів, НПЗП та ін. відбувалось у формі танцювального шоу.

Наступним етапом розважальної програми, – яка була настілки ж насиченою, наскільки жвавою та інтерактивною, – став сучасний жіночий джаз-бенд «FreedomJazz».

Дівчата запалили всю ветеринарну спільноту своєю природною харизмою та вишуканим репертуаром. Встояти на місці під їх запальні композиції у стилі фьюжн з джазу, попу та етномузики було неможливо.

Наступне, що запам’ятається нашим гостям – це Паперове шоу. Коли всіх присутніх на сцені об’єднала розвага, у якій всі на мить відчули себе щасливими та безтурботними розбишаками у величезній купі паперових смужок, які можна було жбурляти, заринати з головою.

Завершили наш святковий та урочистий вечір танцювальне DJ-шоу та дискотека до останнього гостя, які не поспішали розходитися і продовжили відзначати 30-річчній ювілей компанії «БіоТестЛаб» під сучасні танцювальні композиції електронної музики.

Сподіваємось, що ми досягли своєї мети – створити дружню, святкову атмосферу грандіозного свята, на якому було цікаво кожному і яке пройшло у динамічному контексті знайомства з досягненнями компанії та яке залишиться у вашій пам’яті назавжди!

Бажаємо всім майбутньої плідної співпраці у розвитку вітчизняного ринку продукції для ветеринарної медицини.

Нам важливо знати, чи сподобалось вам на святі, будь-ласка, залиште свій відгук за посиланням сайті:
https://www.biotestlab.ua/contacts/form

Дякуємо, що провели це свято з нами!

З повагою, команда BioTestLab

Більше фотографій з BioTestFest 3.0 за посиланням.

Короткий репортаж з BioTestFest 3.0 за посиланням.